Specialiteiten

Extensions

Iedereen mag extensions dragen, maar niemand mag dat zien!!

Dat is het uitgangspunt bij Salon Maryvonne. Daarom werkt Maryvonne alleen met de beste kwaliteit menselijk haar en is ze gespecialiseerd in het onzichtbaar volume aanbrengen of verlengen van uw haar.

Maryvonne werkt met drie soorten extensions;

Tape extensions

Tape extensions worden geplaatst en na ongeveer 6 tot 8 weken weer herplaatst in uw haar. Bij een goede haarverzorging doet u gemakkelijk 6 tot 12 maanden met uw extensions.

Wax extensions

Wax extensions worden geplaatst met ultea sinic.Deze extensions blijven 5 tot 8 maanden zitten en worden daarna verwijderd. Maryvonne werkt met de unieke ultra sonic methode. Hierdoor smelt de wax niet maar wordt het waxje  om uw haar gevouwen. Wat een goede bescherming geeft van uw eigen haar.

Weft extensions

De weft extensions worden op ringetjes genaaid. Eerst plaatsen en we ringetjes in uw eigen haar waarna de wefts geplaatst wordt. Bij een goede haarverzorging doet u gemakkelijk 12 maanden met uw weft extensions.

Vooraf aan het plaatsen van extensions kunt u een gratis advies afspraak inboeken. Dan overleggen we welke extensions het beste bij uw wensen passen en bepalen we de kleur. Dan maken we een vervolg afspraak voor het plaatsen. 

Heeft u vragen over het plaatsen, neemt u dan gerust contact op, of loop even bij ons langs. We beantwoorden uw vragen graag!

Krullen knippen

Het knippen van krullen is een aparte techniek. Wil je je wilde krullen temmen of is je krul helemaal uitgezakt? Of heb je slag en wil je krul?
Wij toveren je krullen zoals jij dat wilt en je gelooft haast niet wat je dan ziet.

De kapper knipt de krullen in je haar

Soms gaat een klant de deur uit met krullen waarvan ze niet wist dat ze die had. Puur natuur, zonder permanent. Hoe dat komt?

Krullen toveren

Het knippen van krullen is een speciale techniek waarbij het haar in bundels wordt geknipt. We kijken naar de natuurlijke krul of slag van je haar en ondersteunen die.  Kies voor smalle krullerige krullen of voor brede krullen met een slag.

Krullenschaar

We knippen jouw krullen niet met een gewone schaar maar met een speciale krullenschaar. We knippen zowel links- als rechtshandig om de krullen mooi in model te laten vallen. Zo brengen we zelfs in haar met een minimale slag meer volume en krullen. Of we temmen juist een te uitbundige krullenbos.

Treatment

We knippen eerst je haar voor. Dan wassen we het en brengen we een treatment aan in je haar. Die blijft er tijdens het krullen knippen in zitten.

Kom het gewoon eens beleven en wandel met een glanzende bos krullen de deur weer uit.

Kijk hieronder voor een voorbeeld van voor en na het knippen. Ongelofelijk toch?

Colormaster

Ook voor haarkleuringen en high lights bent u bij salon Maryvonne aan het juiste adres.

We werken met zo natuurlijk mogelijke producten. Zowel bij een enkele kleuring, bayalage, highlights of low lights. De gezondheid van uw haar en hoofdhuid zo optimaal mogelijk houden is uitgangspunt tijdens het kleuren van uw haar.

Earth Colors

De permanente haarkleuringen van Earth zijn vrij van ammonia. Het bestaat uit meer dan 90% natuurlijke ingrediënten. Het zorgt voor glanzend, levendig haar. Voor jou geen grijze haren meer? Deze haarkleuring heeft een 100% dekking.

De haarkleuringen bevatten PPD-vrije, hoge intensiteit kleurstofmoleculen. In het product zijn zuivere oliën verwerkt. Dit bevordert de gezondheid van je haar. Earth Color is ook vrij van: silicium, Parana/minerale oliën, parabenen, formaldehyde derivaten en alcohol.

Keuze voor kwaliteit

De keuze voor deze haarkleuring is voor mij een logische. Ze zijn namelijk het beste wat er op het gebied van natuurlijke kleuringen te vinden is. Je kunt er natuurlijk mee kleuren op chemisch gekleurd haar.

Ecologisch verantwoord

De Earth kleuringen van Previa zijn een gezond alternatief voor de reguliere chemische haarkleuringen. Beter voor het milieu, uw haar en hoofdhuid en voor de kapper! Daarnaast gebruikt Previa geen dierlijke bestandelen in haar producten en zijn de producten ook dierproefvrij. Deze passen dus prima in een vegan life style.

Menu