Hair extensions

Salon Maryvonne in Dordrecht is gespecialiseerd in het aanbrengen van hairextensions. Wilt u langer haar maar groeit het langzaam? Of wilt u juist meer volume in uw haar aanbrengen? Met hairextensions los ik dit voor u op. Ik breng de extensions bij u aan, eventueel na een gratis, vrijblijvend, informatief, gesprek waarin ik u graag informeer over de vele mogelijkheden. Een haarverlenging is al mogelijk vanaf  € 150,00.

Wilt u meer weten? Neem contact op voor een afspraak.

Mooi lang haar met hairextensions

Lang haar is natuurlijk hartstikke mooi, maar het groeien kost tijd. Voor wie daar niet op wil wachten zijn hairextensions een uitkomst. Na het aanbrengen van de hairextensions heeft u prachtig lang haar.  

U kunt met extensions in uw haar hetzelfde doen als met uw eigen haar gewend was. Verven, föhnen en styling, de mogelijkheden zijn onbeperkt.

Meer volume in uw haar

In veel gevallen worden hairextensions aangebracht om haar te verlengen. Volume creëren is een andere reden voor extensions. Ik breng extra haar aan op de plekken waar u meer volume in uw haar wilt. Met meer volume heeft u direct ook meer mogelijkheden met uw haar. Andere kapsels of andere styling zijn mogelijk dankzij hairextensions.

Hairextensions van Europees haar

Ik werk alleen met kwaliteitshaar van het merk FOXY STAR. Het is natuurlijk haar, dat mooi valt en niet van uw eigen haar te onderscheiden is. Het haar wat aan uw eigen haar wordt toegevoegd is onzichtbaar en beschadigd uw eigen haar niet. De extentions zitten altijd goed vast. De extensions zijn duurzaam en makkelijk te verzorgen. En ook belangrijk: het haar zit comfortabel, u merkt er niets van.

Geïnteresseerd?

Wil je meer informatie of een afspraak? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op